YUMURTA ADAMLAR

27.03.2023 76

Bitkilerin  ihtiyaçları konulu bütünlestirilmiş fen ve sanat etkinliği ile yumurta kabuklarının içerisinde öğrencilerimizle birlikte fasulye tohumu çimlendirerek, çimlenen tohumların gelişimini takip edip gözlem ve deney yeteneğini geliştirme, yaparak yaşarak öğrenmeyi sağlama  ve çevreye karşı duyarlı olma kazanımları ile ilgili çalışmalar yapılmıştır. Ayrıca bu etkinlikle  ince motor becerileri gelişimini sağlama, el-göz koordinasyonu geliştirme, yaratıcı düşünme ve odaklanma becerilerini geliştirme, bilimsel düşünme yetenegi kazanma ve bununla birlikte problem çözme becerisini  kazanmaları hedeflenmiştir.

Sanat etkinliği kapsamında bitkilerin büyümesini konu alan etkinlik, öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilerek suyun bitkiler için önemi aktarılmıştır. Etkinliği planlayan Aslanlar Sınıfı öğretmenleri Ayşegül Aksoy ve Gülay Kavas'a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

27-03-2023