Şehit Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin Kimdir?

Okulumuza ismini veren Şehit Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin Kimdir?

01.07.2021 429

18 Temmuz 1991 yılında Balıkesir'de doğdu. Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Ticaret Meslek Lisesinde öğretim hayatını tamamladı.

Birkaç meslek dalında iş hayatına atıldıktan sonra 2011 yılında Vatani görevini yerine getirmek adına önce Manisa/Alaşehir(Acemi Birlik), ardından Ankara Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayında(Usta Birliği) görevini icra etmiştir.

Askerlik görevinin bitmesi ile bu göreve duyduğu sevgiden dolayı Uzman Çavuşluğa başvurdu. 2013 yılında Edirne'de göreve başladı. 2018 yılı Ağustos ayında evlendi.

2019'da Mardin/Midyat'a tayini çıktı. Fakat burada hiç bulunmadan görevlendirme ile Şanlıurfa/Akçakale Tekçe Karakoluna geçiş yaptı.

27 Kasım 2019 tarihinde BTÖ tarafından atılan havan mermisinin Karakola isabet etmesi sonucu yaralanmış ve kurtarılamayarak Şehit olmuştur.