23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI PROGRAMIMIZ

26.04.2023 92

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gözünde çocuk, koşulsuz sevgi demekti. Çocukları çok sevdiği de herkes tarafından bilinmekteydi. Bu sebeptendendir ki Mili Egemenliğin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu bu anlamlı günü dil, din, ırk farkı gözetmeksizin tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir.

Okulumuzda; günün anlam ve önemine uygun şarkılarla çocuklarımıza bu günün büyük anlam taşıdığını öğrettik. Çocukların eğlenebileceği yarışmalar düzenleyerek onların eğlenebilmelerine katkı sağladık. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızı bu anlamlı günde Okul Müdürümüz Mehmet Ali Gürsoy'un koltuğunda misafir ederek çekilen hatıra fotoğraflarıyla öğretmenimiz Gülay Kavas tarafından video hazırlanıldı. Gün sonunda da  hazırlanan panoda hatıra fotografı çekilmelerine yardımcı olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun.

26-04-202326-04-2023

Videoya ulaşmak için tıklayınız.